IMG_18751001.jpg

Hagestue - innglassing balkong

kampanje-Innglassing balkong_hagestue 1200x720.jpg

SOMMERKAMPANJE UTEMILJØ!
15% rabatt på innglassing av balkong og hagestue

Scroll ned og les mer om alle fordelene og mulighetene med glass og innglassing av utemiljø.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, eller ønsker befaring og kampanjetilbud på nyttt utemiljø med hagestue eller balkong.

Kontaktskjemaet finner du nederst på denne siden.

Løsninger tilpasset din balkong/hagestue og dine behov 

Vi har balkong og hagestue bestående av rammeløse glass som produseres på mål og tilpasses hver enkelt balkong/hagestue. Systemet tar hensyn til størrelse, utforming, beliggenhet og eventuelt andre behov og ønsker. Rammeløs innglassing er enkel i bruk, og kan foldes inn og ut etter vær og vind. Vi kan også levere med skyvedører hvis du ønsker det.

Bilde2_høyre.png

Økt verdi på boligen

En ny innglasset balkong eller hagestue øker ikke bare standarden hjemme, men gir også en verdiøkning på boligen som sådan. Det er mange på dagens boligmarked som verdsetter nettopp det ekstra arealet som en innglasset balkong/hagestue gir. Den blir å betrakte som en utvidelse av boligen, en egen oase beskyttet for vær og vind, og som man kan benytte seg av store deler av året. 

I tillegg til en mye lengre sesong vil innglassingen skjerme og beskytte fasaden. Glassene skjermer mot vær og vind, insekter, smådyr og fugler, og fungerer i tillegg som ekstra beskyttelse mot løv, pollen og annet støv. 

Skyvedør1.png

Bilde4_høyre.png

Hvorfor velge innglasset balkong eller hagestue fra Riis Glass & Fasade

I mange år har vi vært leverandør av vinduer, dører og glass til både private og proffkunder. Vårt mål er å levere de beste produktene til våre kunder, til lave priser. Våre ansatte har lang erfaring, solid fagutdannelse og bred og allsidig kompetanse. Det gjør oss i stand til å bistå med god hjelp og råd på veien frem til ferdig løsning. 

IMG_18751001-1920.jpg

Vi ser mange fordeler med å gå for en innglasset terrasse/balkongløsning.

Her er noen av dem:  

1 Ekstra, skreddersydd uterom - inne

Uansett behov, om du har stor eller liten terrasse/balkong så finner vi en løsning som passer deg. Det hele starter med en befaring, fortsetter med god dialog underveis, helt til du står der med ditt ekstra uterom – inne.

Med en innglasset balkong/hagestue oppnår du flere bruksmuligheter. Her kan du innrede helt etter egne ønsker og behov. Litt ekstra oppbevaringsplass blir sjeldent feil. En innglasset balkong/hagestue er et rom med mange muligheter.

2 Beskyttelse mot vær og vind

Vårt lunefulle nordiske klima byr på raske værforandringer og temperatursvingninger. Med innglasset balkong/hagestue bestemmer du selv når du vil slippe til vær og vind. Sesongen utvides, og du kan nyte en rolig stund i eget eller andres selskap, selv på regntunge dager.

NB! En innglasset balkong/hagestue er allikevel å regne som et uterom. Den vil aldri være 100 % tett, da det er krav til både luft og ventilering.

3 Verdiøkning og opplevd standard

Mange etterspør innglasset balkong/hagestue i dagens boligmarked. Det øker bruksverdien da balkongen/hagestuen fungerer som et ekstra rom store deler av året.

En innglasset balkong/hagestue tar vare på varmen som siver ut av boligen når det er kaldt og fungerer som en buffer mot frosten. På solrike dager varmes det ekstra uterommet opp, holder på varmen og byr dermed på lun temperatur store deler av høsten.

4 Støyskjerming 

Med glassene lukket får du god støydemping. Dette kan bidra til økt trivsel og lavere hvilepuls. Som tidligere nevnt vil en innglasset balkong/hagestue aldri bli 100 % tett. Dette gjelder også støy.

5 Skjerming og sikkerhet 

En innglassing vil skåne selve uterommet for slitasje fra vær og vind. I tillegg hjelper den til å holde uønskede småkryp og innsekter borte. Holder man vinduene lukket også i sommerhalvåret, gir den en ekstra beskyttelse mot pollen og annet støv.

En innglasset balkong/hagestue kan låses og blir en ekstra barriere mot uønskede gjester både på uteplassen og i boligen din. Vi tilbyr CE-sertifiserte- og personsikkerhetsglass for ekstra sikkerhet. Ved behov er det også mulig å montere ekstra låsemekanismer, noe som gi ekstra trygghet dersom du har uterommet på bakkeplan.

Bilde5_Venstre.png

Kvalitetsleverandører

Vi i Riis Glass & Fasade forhandler kun med kjente leverandører, og kan dermed love våre kunder produkter av beste kvalitet.

Har du spørsmål om innglasset balkong eller hagestue, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne, og har fagfolk med lang erfaring som kan svare på alt du måtte lure på. 

Ta kontakt om du lurer på noe, eller ønsker befaring og et uforpliktende tilbud

*Felt markert med stjerne er påkrevd

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.